вторник, 18 септември 2012 г.

Майли отрича да има проблеми в рая

Е огънят умира в една от най-горещите холивудски романси? Това е въпроса, който разтърси twittersphere през уикенда след серия на нещастно влюбена туитове от Майли Сайръс, която наскоро се сгоди за актьора Лиъм Хемсуърт.

Туитове започнаха в четвъртък, с търсенето, подигравателен въпрос ", да се чувстват като искате просто .... нещо повече. не съм сигурен какво точно ... страст може би? "

Копнеж в туитове идваше. "Понякога имам чувството, че обичам всички повече, отколкото те ме обичат. hatttte това чувство ", размишляваше Сайръс, следвана от:" Мисъл на деня: може би това не е, че те обичам по-малко, просто те обичам най-много те са в състояние на любов "
Кой е загадъчната "те"? Фенове и последователи на Сайръс "бяха оставени чудех. Може ли да бъде Хемсуърт?

  След запознанства в продължение на три години. Сега, само три месеца по-късно, си туитове изглежда да предложи пътя можеха вече да са придобили скалист. В епохата на 72-дневен брак и други кратки веселби, Холивуд романси може да се превърне в една стотинка.

Но Сайръс скоро сложи почти девет милиона последователи на спокойствие, туитва "& Не, няма проблеми в рая .... просто мисли "последните си чуруликане на ден потвърди, че връзката си с Хемсуърт не е - или поне вече не - в беда:" като някои качествени годеник точно това, което имах нужда ❤ "

Добавяне на мощен образ, за да илюстрира тези 53 знака, двойката беше снимана ръка за ръка в събота вечер.

Ако тези туитове не става дума за връзката си, какво е подслушване Сайръс? Той е бил диви няколко седмици за бивша звезда "Хана Монтана": ножици за превоз на преследвач арестуван пред дома си миналата седмица, а според слуховете сбиване бар и наскоро punked-поп принцеса да претърпи драстична промяна на външния си вид.

Или може би това е нещо по-банално. Нейният последен чуруликане преди кисел си тирада? "Мигрената смучат".



Няма коментари:

Публикуване на коментар