събота, 15 септември 2012 г.

Продуцентът на Двама мъже и половина говори за Майли

Миналия месец бе съобщено, че Майли ще участва в десетия сезон на Двама мъже и половина. Тя вече е заснела нейните части, които ще бъдат разпространявани в най-скоро! Изпълнителен продуцент на шоуто, Джим Патерсън, наскоро говори за Майли в интервю за TV Line.

Това със сигурност не боли, че Майли Сайръс се показва през този сезон. Тя се стреми да извади някои демо.
Точно така. Бяхме толкова развълнувани да получите Майли. Ако тя работи, това ще бъде страхотно. Тя е за два епизода точно сега и ако нещата са добре и на нея е забавно, ще се радваме да я върнем ... Ние смятаме, че ще бъде голяма динамика. Тя ще играе романтичен интерес за Джейк [изигран от Ангъс Т. Джоунс] и той никога не е наистина, че. Това ще бъде първото му вид отношения на нещо. Той вече не е наполовина човек в шоуто. Той е в армията, ще трябва приятелка, любовта опит и мъка и всички тези неща.

Джейк ще се прибера, когато той я срещне. Дом за добро? В отпуск?
Той е в отпуск, когато той я среща. Ние не искахме да мамят публиката и на шоуто и "Той се присъедини към армията в края на миналата година, а сега той е веднага." Това е типично нещо за сериала, за да се направи. В първите няколко епизода, той ще се види чрез Skype, той все пак ще бъде част от шоуто. И тогава той ще се върне у дома минава и уикенд почивки и неща от този род. Ние сме го поддържаш реално. Ние не просто ще го пуснете на Армията - въпреки че винаги има шанс, че той може да се измие в някакъв момент в бъдеще. Но за сега, той ще бъде все още в армията и той ще се срещне Майли, когато той се прибира вкъщи за един уикенд пас.

Тя ще пее по време на нейните епизоди?
Не, няма планове за него точно сега. Ние не искахме да се направи като: "О! Това е Хана Монтана "Ние сме развълнувани - и аз мисля, че Майли е развълнувана, - защото това е напълно различен характер за нея ... Това е различна роля за нея, и това е първото телевизионно шоу, тъй като Хана Монтана. И както каза, тя има огромен следното. Така че ние сме много радостни на възможностите на сюжетни линии, които ще се случат с нея.

Ли шоуто се доближа до нея, или не тя дойде при вас?
Ние се приближихме към нея. Аштън и са приятелски настроени, и действително Ангъс се появи на своето шоу преди две години, мисля, че беше. Мисля, Джон Крайър всъщност се появи на своето шоу, както и. И характера си на Хана Монтана е обсебен с Аштън ... Тя някак знае всеки малко.

Ние не можем да чакаме да видим Майли да се появи в шоуто. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар